Skip to content →

Få en professionel behandling med KlinikMatch

Der er mange skræmmehistorier om plastikkirurgi som holder mange personer ved tanken. Ønsker du at få professionel hjælp kan du benytte KlinikMatch som har et bredt og dygtigt udvalg af samarbejdspartnere.

Fra tanke til handling

For langt størstedelen af personer som går med tanker om en plastikoperation bliver det ved tanken.  Mange syntes det virker som en uoverskuelig proces, og føler sig meget usikre på forløbet og resultatet. Er du en af dem som går med tanker om en mulig plastikoperation, men ikke har lyst til at henvende sig direkte til en klinik, da det kan virke meget forpligtende? Her er KlinikMatch et perfekt match. På KlinikMatch kan du gratis og uforpligtende lave en forespørgsel på den operation du overvejer. KlinikMatch har et bredt udvalg af mulige behandlinger du kan hente tilbud på:

 • Plastikkirurgi
 • Brystoperationer
 • Fedtsugning
 • Øjenkirurgi
 • Næseoperation
 • Ansigtsoperation
 • Maveoperation
 • Opstramning af maveskind
 • Gastric Bypass

KlinikMatch fungerer således, at du udfylder kontaktformularen på hjemmesiden, og KlinikMatch henter til hjem fra sine samarbejdspartnere. Du modtager altså ikke bare et tilbud, du modtager flere. Du har nu mulighed for at vælge det tilbud, du syntes passer bedst til dig. Ønsker du ikke at tage imod nogle af disse tilbud er det også fint. At benytte KlinikMatch er både gratis og uforpligtende for forbrugeren, så du er på ingen måde tvunget til at tage imod nogle af de tilbud du modtager. På den måde kan du bare snuse lidt til muligheden, men stadig have mere tid til at beslutte om det er det rigtige for dig eller ej.

Med et tilbud på hånden vil du ihvertfald have fået mere indsigt i hvad en mulig behandling koster, hvordan behandlingsforløbet bliver, og hvordan resultatet forventes at blive.

Ønsker du f.eks. en brystoperation er processen således:

 1. Du udfylder kontaktformularen på siden.
 2. Du vil blive ringet op for at verificere oplysningerne, og evt. give andre relevante oplysningen.
 3. KlinikMatch indhenter tilbud fra sine samarbejdspartnere, som kan matche din forespørgsel.
 4. Du modtage flere tilbud på din mulige operation
 5. Du kan nu vælge at tage imod et tilbud eller du kan afslå dem
 6. Vælger du at afslå dem, sker der ikke mere. Vælger du at tage imod et tilbud, henstilles du nu videre til vores samarbejdspartner.

KlinikMatch arbejder kun sammen med klinikker som er som er godkendt af Sygeforsikring Danmark.

Så ønsker du at realisere dine tanker om en muligt plastikoperation, kan du tage første skridt på vejen med KlinikMatch. Du kan udfylde kontaktformularen ved at trykke HER

Published in Privat

Comments are closed.