Skip to content →

Få hjælp hvis uheldet er ude – også om natten!

Man kan aldrig vide hvornår uheldet er ude, og springer vandrøret pludseligt om aftenen, er det utroligt vigtigt, at man får udbedret skaden så hurtigt som muligt, for at minimere eventuelle følgeskader.

Problemet er jo bare, at sådan et vandrør ikke tager sig af normale åbningstider, og springer det om aftenen/natten, står man i en lidt problematisk situation. Heldigvis er der nogen VVS firmaer, som tilbyder akut VVS-døgnservice. Hos dem kan du altså altid ringe, ligegyldigt hvornår på døgnet der sker en VVS skade i dit hjem.

På tide med et nyt badeværelse?

Er der konstant noget galt ude på dit badeværelse? Så er det måske på tide, at investere i et nyt. Et nyt badeværelse er en drøm som mange mennesker går med. Badeværelset er for langt de fleste det første rum man bruger om morgenen, så det at have et dejligt badeværelse, gør helt sikkert noget ved humøret. At gå ud og investere i et nyt badeværelse, er dog ikke noget man “bare” lige gør. Der stilles højere krav til materiale og udførelse, end der gør ved andre rum, da badeværelset dagligt udsættes for både vand og fugt. Det typiske forløb når man skal have sig et nyt badeværelse, ser typisk således ud:

 • Planlægningsfasen
 • Valg af rådgivere
 • Tjek på krav og regler
 • Valg af materialer og installationer
 • Budget og afklaring med banken
 • Tilbud og aftaler med håndværkere
 • Forsikring
 • Den praktiske udførelse
 • Afleveringsforretning

Det er altså en længere process, og det er især vigtigt, at få valgt de rigtige rådgivere.

Hav styr på hvad behovet er

Man bør gøre sig nogle overvejelser, inden man bare går i gang med at lave det nye badeværelse. Det vil nemlig være både dyrt og meget ærgerlig, hvis tingene skal laves om. Du bør derfor spørger dig selv om nogle af disse ting, inden du går i gang med at lave det nye badeværelse:

 • Skal badeværelset blot moderniseres lidt, eller skal hele rummet laves om?
 • Skal det nuværende rum bruges som det er, eller skal rummet gøres større ved, at inddrage kvadratmeter fra andre rum i huset?
 • Hvad er det du savner i det daglige ved det nuværende badeværelse?
 • Hvordan er badeværelsesvanerne i hjemmet? Benyttes det af flere samtidig, eller benyttes det enkeltvis? Skal det bruges af flere samtidig, kan det være en god ide, at have to håndvaske, og måske et ekstra stort bruserum.

At klarlægge behovene man har, før man henvender sig til en rådgiver, vil gøre hele processen meget nemmere, og man minimere samtidig risikoen for, at man pludselig ombestemmer sig.

 

Published in Virksomheder

Comments are closed.