Skip to content →

Få tilbud på grønne energiløsninger

Står du i en overvejelse omkring skift til grøn energi i din bolig? Så læs mere her.

grøn-energiHvis du overvejer at udskifte din nuværende energikilde i hjemmet til en mere grøn form for energi, så kan du få hjælp fra hjemmesiden greenmatch.dk, hvor du både kan finde information omkring forskellige grønne energikilder, men også indhente tilbud fra flere forskellige leverandører, på den type grøn energi, som du ønsker.

Skift fra oliefyr

Bland det mange former for grøn energi til opvarmning, der står overfor at skulle udskifte oliefyret, er f.eks. solvarme, jordvarme, pillefyr og varmepumper. Med både stigende oliepriser og et generelt usikkert marked, kombineret med et ønske om at overgå til en mere bæredygtig og grøn energi, vælger mange at udskifte deres gamle oliefyr. Denne udskiftning giver både mening økonomisk, ofte inden for en overskuelig årrække og globalt samfundsmæssigt i form af nedsættelse af co2 udslip. Selve tilbagebetalingstiden for et skift til grøn energi, kan variere alt efter hvilken energitype man vælger, samt hvilken pris man har fået på selve anlægget og installationen. Man udregner tilbagebetalingstiden ved at kigger på, hvornår man har sparet den udgift, man har haft til installation af ny energikilde, i forhold til hvad man ellers ville have betalt for sin gamle/nuværende energikilde. Når de to krydser hinanden, har man indtjent investeringen og begynder i det samlede regnskab, at spare penge hver måned/år på sin nye energikilde.

Indhent tilbud på grøn energi

På hjemmesiden www.greenmatch.dk kan du som sagt indhente tilbud på forskellige former for grønne energikilder. Servicen er både gratis og uforpligtende, og den foregår på den måde, at du via en kontaktformularen, angiver hvilken form for energikilde du vil have et tilbud på. Derudover tilføjer du en række informationer om krav og behov til størrelse af anlæg, samt evt. yderligere specifikationer. Når du indhenter tilbud via greenmatch.dk, modtager du op til fire tilbud fra forskellige leverandører, som kontakter dig direkte med hver deres tilbud/pris og betingelser, om f.eks. leveringstid og dato.

Er du derfor i markedet for en ny og grøn energiløsning, vil det være tiden værd, at tage et kig på greenmatch.dk og både bliv klogere, men også indhente foreskellige tilbud, som du kan sammenligne og dermed vælge det, du mener er bedst for dig.

Published in Tilbud

Comments are closed.