Skip to content →

Mark Thorsen om at se verden

I dette indlæg fortæller gæsteblogger, Mark Thorsen, om hans hang til fremmede himmelstrøg, og om tankerne omkring en eventuel flytning til udlandet.

Hvem er Mark Thorsen?

Mark ThorsenMit navn er Mark Thorsen, jeg bor i København og ejer virksomheden AW Media, hvor vi arbejder med international online markedsføring og blandt andet driver sitet www.mikonomi.dk.

Glad for eventyr

Jeg har altid været glad for at rejse, møde nye mennesker og spise spændende mad. Jeg er ikke, som mange andre, tiltrukket af dase-ferien. Jeg er heller ikke typen som river et år ud af kalenderen for at rejse verden rundt, til det har jeg for mange forpligtelser. Hvis det står til mig, så kommer jeg til at se verden gennem mine forretninger. Jeg vil gerne skabe en global virksomhed, som hjælper mig til at skabe relationer på kryds og tværs af alle religioner, kulturer og landegrænser.

Det globale eventyr er begyndt

Vi arbejder i øjeblikket med en agressiv, international vækststrategi i AW Media. Den sidste måned har vi ansat fire nye medarbejdere, med flere på vej, og der tales allerede syv sprog på kontoret i Valby. Målet er at udrulle vores løsninger til hele verden, så jeg kan møde nye kulturer og mennesker gennem min foretrukne beskræftigelse – at lave forretninger.

Om at forlade Danmark

Mine overvejelser omkring at forlade Danmark for good, vil til hver en tid starte ved min familie. Jeg vil ganske enkelt ikke kunne undvære min familie så meget og længe, som jeg skulle hvis jeg for eksempel flyttede til Syd Amerika eller Asien. Samtidig har vi et hovedkontor i Danmark, som sandsynligvis bliver liggende hvor det er. Jeg håber på mange arbejdsdage i udlandet, og gerne i flere forskellige lande, men jeg vil gerne beholde min base i lille Danmark.

Eksotisk mad

En af de helt store glæder ved at rejse meget, er glæden ved ny, spændende og lækker mad. Jeg elsker at opleve nye køkkener, både overraskende nye specialiteter og gamle, velkendte favoritter. Jeg gør meget ud af at spise godt, både når jeg er på farten og derhjemme. Især prøver jeg at lære nye opskrifter, til hjemlig brug, når jeg befinder mig i udlandet. Du kan følger min madblog eller min blog om business, hvis du har lyst til at læse mere.

Tak fordi du kiggede forbi :)

Mark Thorsen

Published in Virksomheder

Comments are closed.