Skip to content →

Professionelle virksomhedsløsninger

Hjemmesiden ekspertvalg.dk tilbyder professionelle løsninger til virksomheder, som søger nye leverandører. Læs mere om ekspertvalg.dk her.

Søger du som indkøber eller beslutningtager en ny leverandør til et bestemt produkt, så kan ekspertvalg.dk være vejen til en hurtig løsning. Hjemmesiden står for en tilbudsservice, hvor man gratis og uforpligtende kan bestille fire tilbud på et bestemt produkt eller en service. Ekspertvalg.dk tilbyder en lang række produkter på B2B-markedet, herunder tre produkter, som vi i denne artikel vil fokusere på, nemlig; kassesystemer, kopimaskiner og telefonanlæg.

Kassesystem

Står du som butiks- eller restaurantejer og enten skal udskifte den nuværende kassesystem eller som nystartet, har brug for et helt nyt kassesystem, så kan servicen på ekspertvalg.dk være til rådighed for at indhente tilbud. Værd at overveje i forbindelse med et nyt kassesystem, vil være, hvordan betjeningen skal foregå og hvilke andre systemet, der skal tale sammen med selve kasseapparatet. De fleste kasseapparater i dag har en touch screen til personalet, hvilket gør betjeningen let. Derudover er kassesystemet koblet op til en betalingsterminal (til Dankort, Visa etc.). En stor del af betalingerne i både butikker og restauranter foregår i dag via kreditkort, så en god og enkelt tilslutning her er et must. Er du derfor på jagt efter et nyt kassesystem, bør du benytte ekspertvalg.dk til at indhente tilbud på netop den løsning du har brug for.

Kopimaskiner

Dette gamle stykke kontorinventar, har stadig sin berettigelse i 2013. Dog har behovet for kopimaskiner forandret igennem årene. Langt det meste kommunikation foregår i dag via e-mail og derfor er det, at have fysiske papirer med notater, rapporter og andet tekst, ikke lige så vigtigt som tidligere. Dog er opstået et højere krav til det printmateriale, som så rent faktisk skal ud på print. Dvs. der bruges i dag mindre print, men kravet til kvalitet er blevet højere. Skal du f.eks. som sælger på et kundemøde og er nød til at have fysiske papirer med af salgsmateriale, en præsentation eller rapport, så er det lækkert at kunne vise og udleverer papirer og printet materiale af høj kvalitet. Faktum er, at modtageren vil, bevist eller ubevist, sammenligne materialet med det han er vant til at se på sin computerskærm, ipad eller storskærm. Hvor printet skal være af høj kvalitet. Leder du efter professionelle leverandører, som kan sikre dig netop dette, vil det være en god idé, at indhente tilbud til sammenligning via ekspertvalg.dk.

Telefonanlæg

Det sidste produkt vi vil omtale i denne artikel er telefonanlæg. Telefonanlæg og telefonsystemer af enhver art, bruges ofte i meget store virksomheder, men faktisk har også selv mindre virksomheder ned til 5-10 medarbejdere brug for et ordentligt telefonanlæg, som let og enkelt kan modtage og viderestille opkald på kontoret til de rette medarbejdere. Selv for mindre virksomheder, vil det virke uprofessionelt, hvis den som tager telefonen i en virksomhed, ikke har mulighed for at viderestille opkald til rette personer, men enten må bede personen i den anden ende, om at ringe på et lokalnummer eller give et telefonnummer videre. I 2013 skal alting, os især kommunikation, går stærkt. Kunder og samarbejdspartnere har ikke tid eller tålmodighed til at vente, ringe tilbage eller blive stillet forkert igennem når de vil kontakte en bestemt medarbejder. Du din virksomhed også brug for at undgå, disse problemer, kan du med fordel indhente tilbud på flere forskelige telefonanlæg via ekspertvalg.dk

Published in Virksomheder

Comments are closed.