Skip to content →

Tilbud på Licitationen

Tilbudsinfo: Lige nu kan du få Dagbladet Licitationen gratis i 2 uger via abonnementtilbud.dk.

licitationen

Hvis din virksomhed befinder sig i byggebranchen og har brugt for at holde sig opdateret omkring licitationer og udbud, så er Licitationen et godt sted at holde sig opdateret. Lige nu kan du tegne et gratis prøveabonnement i to uger via abonnementtilbud.dk. Licitationen indeholder både nyheder, artikler, debatlæg og kronikker fra fagfolk og journalister med forstand på den danske byggebranche. Derudover kan du altid holde dig opdateret med de seneste licitationer og udbud, som bliver offentliggjort i Danmark.

Licitationen udkommer alle ugens fem hverdage og hver dag har sit eget ekstra tillæg, med fokus på en særlig del af byggebranchen. Særtillæg udkommer sammen med Licitationen således:

  • Mandag:  Byggematerialer
  • Tirsdag: Byggeri & Ejendomme
  • Onsdag: Anlæg, Infrastruktur & Forsyning
  • Torsdag: M-Xtra
  • Fredag: ArkByg

Hold dig opdateret

Dansk byggeri kan således holde sig opdateret om branchen med et abonnement på Licitaionen, som udover dagens avis, fem dage om ugen også giver adgang til online avisen, samt udbudssøgning på avisens hjemmeside www.licitationen.dk.

Både hjemmesiden og avisen indeholder yderligere jobannoncer i branchen, hvilket gør avisen relevant, ikke blot for virksomhedsejere og beslutningstagere, men også for den enkelte håndværker eller mester. Her kan der både findes nye job og slås jobannoncer op. Avisen indeholder yderligere ofte debat indlæg fra politikere med en holdning eller indflydelse på branchen. Licitationen citeres ofte i landets store medier og nyhedsudsendelser på TV, da avisen ofte har en dybere viden og mere fagorienteret vinkel på historier, derudover arbejder Licitationen direkte i branchen, hvilket givet en fordel med lettere tilgang til nyheder fra de relevante personer og virksomheder.

Målgruppen af virksomheder inden for byggeriet er entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter og håndværksvirksomheder, samt leverandører til branchen.

Tegn et abonnement nu

Som omtalt kan du via hjemmesiden www.abonnementtilbud.dk, lige nu tegne et gratis abonnement i to uger, hvor du således har mulighed for at teste om avisen er noget for dig. Prøveabonnementet udløber automatisk efter perioden på to uger, hvis du ikke forlænger det og der er ingen efterfølgende købspligt.

Published in Tilbud

Comments are closed.