Skip to content →

Bigbag – Den nemme løsning til store mængder affald

Bigbag

Står du og skal igang med en renovering af hus, have eller andet, vil det uden tvivl hurtigt blive efterfulgt af store mængder affald i form af mange elementer. En bigbag er en enkelt løsning hvis ikke man ønsker at leje en kæmpe container til at stå og fylde. Med flere bigbags kan du nemt få det samme rumfang som en container, samtidig med at de er langt nemmere at arbejde med. Bigbags kan tilmed også hjælpe med at gøre det nemmere at sortere store mængder affald, så miljøet bliver skånet.

Hvorfor vælge en bigbag

Den nok største fordel ved at leje en bigbag vil være, at den er utrolig fleksibel at have med at gøre i forhold til en container. Køber du en eller flere bigbags har du mulighed for at sprede dem ud så de står tættest muligt på det sted hvor skraldet vil komme fra.

Dette kan f.eks. være ude i haven eller inde i huset. Så længe man bare er opmærksom på at den skal kunne slæbes ud igen til afhentning. En bigbag vil også være langt billigere at leje end en stor container da man ikke skal igennem omkostningerne ved parkeringstilladelser og andet ved en stor container. I nogle tilfælde kan en container selvfølgelig være en nødvendighed, hvis man kommer til at stå med store stykker skrald af gammelt byggemateriale.

Hjælp miljøet

En anden fordel ved bigbags er at de kan være med til at hjælpe miljøet. Ved køb af flere bigbags kan du nemt sortere alt det affald du kommer til at producere. Årligt bliver der smidt mange ressourcer væk på grund af dårlig affaldssortering.

Meget skrald der ellers kunne være genanvendeligt bliver fejlagtigt smidt forkert ud, eller blandet med en masse andet skrald. Dette gør det umuligt for genbrugsstationer at sortere skraldet ordentligt og det belastr dermed miljøet jo mindre genbrugsaffald der er til rådighed.

Afhentning af bigbags

Firmaer som Junkbusters.dk kan tilbyde afhentning af bigbags eller junkbags, som de også bliver kaldt. Her kan man vælge at bestille en afhentning inden for 3 eller 6 dage, alt efter hvor meget affald man regner med at producere. Dette kan gøres for en mindre sum penge, men til gengæld slipper du for besværet med at transportere de tunge sække hele vejen til genbrugs stationen. Dette vil gøre det nemmere at kunne fokusere på projektet, fremfor at at skulle køre frem og tilbage med skrald på egen hånd.

 

 

Published in Virksomheder

Comments are closed.