Skip to content →

Få hurtig levering på reservedele til din virksomhed

natlevering

Er du virksomhedsejer eller står du for logistikken i en virksomhed? Så kender du formentlig til, hvor vigtigt det er, at virksomheden modtager diverse reservedele til tiden, for at kunne udføre videre arbejde. Det kan koste dyrt for en virksomhed, hvis reservedelene bliver forsinket. Dermed bliver leveringen videre til virksomhedens kunder også forsinket. Det er derfor vigtigt at vælge en effektiv distributør, som står for transporten. DANX ligger derfor vægt på hurtig og effektiv levering. De leverer til både Norden og Europa indenfor 24 timer. Det vil derfor løse problemer med forsinkelser, da du modtager dine reservedele inden næste morgen, hvor du skal bruge dem.   

Hurtig levering og god service

Ønsker du den gode og hurtige levering, er DANX Nordens førende specialist inden for reservedele logistik. Det er en transport- og logistikvirksomhed med særligt fokus på logistik for serviceorienterede virksomheder. Kvaliteten af deres arbejde er i top, da du er garanteret en sikker levering på dine reservedele. De har faktisk en leveringssikkerhed på over 99 %. Derfor er de også en ideel løsning, hvis din virksomhed ønsker at satse på kvalitet fremfor kvantitet. DANX garanterer ydermere, at reservedelene er fremme til tiden uden forsinkelser. Det er derfor ikke nødvendigt at gå og være bekymret for, om de er forsinket og hele arbejdsprocessen dermed bliver udskudt. Den hurtige levering kan være afgørende i flere brancher, og DANX er derfor værd at se nærmere på og begynde at benytte deres services.

Levering mens du sover

En af årsagerne til, at DANX kan sørge for så hurtig levering af diverse reservedele, er, at de leverer om natten. Deres kerneforretning er netop natdistribution. Når reservedele leveres om natten, betyder det også, at det er klar morgen efter, så arbejdet kan gå kan. DANX leverer inden kl.7.00 næste morgen, og du skal derfor ikke gå og bekymre dig om, hvorvidt reservedelene når frem til tiden. Det viser sig, at de virksomheder, som får leveret reservedele om natten, når cirka 2 kunder mere om dagen, end virksomheder som får leveret reservedele om dagen. Natlevering er en god løsning på at få nået mere i løbet af en arbejdsdag, og det er derfor langt mere effektivt.

Netværk i både Norden og Europa

DANX distribuerer på tværs af nordiske grænser samt inden for nationale grænser. Dette sker både via varevogne og fly alt efter afstanden. De har et stort netværk i hele Norden samt europæiske lande som Belgien, Tyskland og Holland. Distributionsvirksomheden har deres eget in-night distributionsnetværk, og kan derfor udføre deres hurtige levering. I Hamborg og Hannover har DANX deres lagere og kan derfor transportere reservedelen til hele Norden via varevogne på ganske kort tid. I de tilfælde hvor der er tale om transport over større afstande, vil det ske ved benyttelse af aftenfly, hvorved en hurtig levering sikres.      

Published in Virksomheder

Comments are closed.