Skip to content →

Gratis advokatbistand under sager om tvangsfjernelser

Judan

Når sårbare familier kommer ud for situationer, hvor dele af familien bliver splittet som konsekvens af kommunens beslutning, er advokatbistanden heldigvis gratis. Det er ufatteligt så svære omstændighederne er i disse sager, så det er absolut nødvendigt, at familien kender sine rettigheder.

Alle har ret til advokatbistand, og står man i denne magtesløse og ekstremt følelsesladede situation, skal man straks søge kompetent hjælp til at tage sig af alle de uoverskuelige regler og dokumenter, som følger i disse sager.

Hos Judans tvangsfjernelse-advokater kan forældre og børn søge juridisk hjælp hos landets mest kompetente advokathold, som har specialiseret sig i netop tvangsfjernelsessager over hele landet.

Advokaterne følger dig fra start til slut

Kvaliteten er af højeste skuffe, selvom det er gratis, og advokaterne kender alle jeres rettigheder og sørger for at disse bliver holdt. Advokaterne vil kæmpe for jeres familier og aflaste jer i den pressede situation. Dette betyder, at du kan lade advokaterne tage styringen så familien kan koncentrere sig om privatlivet.

Eftersom tvangsfjernelser oftest er baseret på kommunale observationer og udtalelser, gennemgår advokaterne samtlige dokumenter relateret til jeres sag, og skulle de finde de mindste fejl eller ikke-dokumenterede fakta, sørger advokaterne omhyggeligt for, at disse sagsbehandlinger og begrundelser bliver gennemtestet hos kommunen.

Advokaterne sikrer sig altså, at der ikke bliver taget beslutninger ud fra forkerte oplysninger, og er derfor din vigtigste medspiller, hvis du skulle komme ud for en sag om tvangsfjernelse.

Tag straks kontakt til tvangsfjernelses-advokaterne

Befinder I jer i en situation, hvor kommunen har besluttet at tage jeres børn fra jer, er det utroligt vigtigt at man kontakter Judans tvangsfjernelses-advokater, som møder dig allerede samme dag, som du kontakter dem.

Der tilbydes gratis advokatbistand i alle typer sager omkring tvangsfjernelser og du kan endda kontakte advokaterne til en gratis uforpligtende vurdering af lige præcis din sag.

Tilbuddet er gældende i hele landet og du har altid erfarne advokater til rådighed, når du er fanget i situationer af denne type.

Published in Virksomheder

Comments are closed.