Skip to content →

3 grunde til, at du skal lease en Porsche

Er drømmen ikke at køre ned af den tyske Autobahn i overhalingsbanen i en sprød Porsche 911 for fuld udblæsning og mærke bilen blive et med underlaget, mens den går fra nul til hundrede uden det mindste brok? Bare mærke, hvordan de mange hestekræfter får dig til at bevæge dig hurtigere end nogensinde før. Hvis du kan nikke genkendende til det scenarie, så læs med her, når jeg giver dig 3 gode grunde til, hvorfor du skal lease, efter min mening, verdens mest luksuriøse sportsvogn.

Porsche er for mange tegnet på uopnåelig luksus, men måske er drømmen ikke så langt væk, som du måske tror. Flere Porschemodeller dukker op i landskabet rundt om i Danmark, og det er der nok en god grund til. Der findes nemlig en billigere måde at have en Porsche 911 holdende hjemme i garagen, og den løsning kaldes Porsche Leasing. Leasing af biler er efterhånden blevet populært – og med god grund. Det er nemlig en mulighed for at køre rundt i drømmebilen uden at rydde din bankkonto.

Så hvis du overvejer, om leasing er en mulighed for dig, så har jeg her tre gode grunde til, hvorfor du skal lease en Porsche.

1. Gør drømmen til virkelighed

Lad os bare sige det som det er, en Porsche er på mange måde den ultimate sportsvogn. Det er fart, eksklusivt design og en stor bunke hestekræfter samlet i en bil – det er luksus, når det er bedst. Jeg vil vædde med, at du mindst en gang i dit liv har stået og faldet i staver over en lækker Porsche, imens drømmen om, at det var dig, der sad bag rattet, er suset forbi dine øjne. Jeg har i hvert fald – og nok også mere end en enkelt gang, hvis jeg skal være ærlig. Og hvad bedre grund til at lease en Porsche, end at det muliggør realiseringen af din drøm? Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om nogen mere legitim grund.

2. Det er en billigere måde at få fat i drømmebilen på

Leasing er for mange en mere tilgængelig måde at anskaffe sig luksusbilen på. Når du leaser en bil, er der en lav udbetaling i forhold til, hvis du skal købe, og du skal derfor ikke ud og låne til udbetalingen af din nye Porsche, hvis du vælger at lease. Derudover skal du ikke indregne uforudsete udgifter som serviceeftersyn eller reparationer, hvis du leaser. Du skal heller ikke bekymre dig om gensalg eller skrotværdi ved leasing af en Porsche. Kort sagt er det en billigere og mere tilgængelig måde at køre landevejene tynde i en eksklusiv Porsche Carrera.

3. Skift luksusbilen ud med en ny

Hvis du bliver træt af din Porsche, eller bare gerne vil prøver kræfter med en anden luksusbil som Jaguar eller Maserati, er det nemt at skifte Porschen ud, når din leasing kontrakt udløber. Her kan du for eksempel hoppe over til en ny model eller vælge et helt nyt bilmærke. Leasing giver dig derfor en helt anden frihed, end når du køber en bil, og du kan nemt skifte mellem et væld af luksusbiler uden at have vundet i lotto.

Published in Øvrigt

Comments are closed.