Skip to content →

3 måder at personliggøre din stue på 

Vi bruger mange timer i vores stue, og derfor skal rummet fungerer som et hyggeligt pusterum fra omverden. Den bedste måde at skabe et afslappet rum på, er ved at fokusere på din personlige smag. Det lyder måske mere omfattende end hvad det er. Her får du tre idéer, som ikke koster alverden, således at du kan prøve forskellige ting af. Der er ingen rigtige eller forkerte løsninger. Når du tør lege med indretningen, finder du lettere din egen personlige og unikke stil.

Find unikke ting på loppemarkeder

Et af de bedste steder at finde unikke og spændende ting, er ved de mange loppemarkeder og genbrugsbutikker. Her kan du gøre fund som de færreste besidder, og priserne er som regel meget overkommelige. Det er derfor oplagt at lede efter unikke og personlige skatte til din stue her.

Gammelt og nyt kan let blandes i indretningen, og er med til at give lidt modspil til hinanden. Ofte kan du være heldig at finde brugte møbler, som med en kærlig hånd, og måske nye farver, giver din stue lige det den mangler. Det fører os fluks videre til punkt nummer to.

Gul lænestol

Giv møbler nyt liv med små justeringer

Har du fundet en smuk, men godt brugt, lænestol på sommerens loppemarked? Eller har du et par spisestole der trænger til nyt liv? Så kan små ændringer af dine møbler, være med til at skabe helhed i din indretning. De fleste forbedringer kan du selv klare. Et møbel af træ kan hurtigt få et nyt udtryk, med enten maling eller bejdse i farver der passer til din stil.

Med ny polstring og betræk, løfter du let et møbels udtryk. Afhængigt af dit erfaringsgrundlag kan du måske selv ombetrække dine mindre møbler. Vil du have nyt betræk og ompolstring af en sofa eller andre større møbler, får du klart det bedste resultat ved at lade en professionel klare opgaven. Vær ikke nervøs for at vælge betræk i din yndlingsfarve og skabe lidt modspil til resten af indretningen.
Blå stue med blå sofa

Vær ikke bange for at afprøve vilde ideer

Er du stødt på en ny farve, der virkelig taler til dig? Eller er du blevet inspireret til en mere vovet boligstil? Det kan føles overvældende at ændre hele boligindretningen, for at afprøve en ny stil. Men nogle gange skal der noget nyt til, for at den retning der bedst afspejler dig.

Lad dig ikke begrænse af trends og stilarter. Ved at mikse naturmaterialer med farverige objekter, skaber du et mere personligt hjem. Gradvist bliver du mere bevidst om, hvilken retning din indretning skal gå i. Med farver skaber du dybde i rummet. Mal én eller flere vægge i en bestemt farve, eller find et farverigt tæppe som binder rummet sammen. Disse små tiltag har stor effekt for hele indretningen, og de kræver ikke så meget af dig.

Published in Indretning

Comments are closed.