Skip to content →

Træt af irriterede øjne? – Vi har løsningen!

Er du en af de mange danskere der har droppet briller og i stedet dagligt bruger kontaktlinser? Og oplever du tit og ofte, at dine øjne bliver irriterede i løbet af dagen? Så er du måske en af de mennesker, hvor en øjenlaseroperation er at foretrække.

Aldrig mere irriterede øjne

De fleste svagtseende valgte i sin tid at få kontaktlinser, da de gerne ville slippe for brillerne, og man må derfor føle sig godt irriteret, når man så alligevel skal bruge brillerne som supplement til linserne. Der er desværre en stor del kontaktlinsebrugere der får røde og irriterede øjne, når de har haft kontaktlinser i hele dagen. Mange bruger hovedparten af deres tid med en bog eller foran en computer- eller tv-skærm og i sådanne tilfælde, kan det være voldsomt generende, hvis ens øjne klør eller svier. Hvis du er en af disse mennesker, så skal du måske overveje kontaktlinserne og ty til  en mere permanent løsning.

Øjenlaseroperationer  – den permanente løsning

Kontaklinsebrugere med tendens til irriterende øjne, har to valgmuligheder.

1. At forsætte med brugen af briller, som eller var grunden til, at man overhovedet startede på hele kontaktlinseforløbet.

2. Få en øjenlaseropation og derigennem forbedre dit syn. En øjenlaseroperation kan, udover at forbedre synet, ligeledes spar dig for penge i det længere løb. Ved øjenlaseroperationer skal du betale et engangsbeløb, hvorefter du aldrig skal tænke på dyre kontaktlinser og supplerende briller. Det vil uden tvivl tage tid, førend øjenlaseroperationen har indtjent sig selv, men i al den tid har du til gengæld klare og ugenerede øjne.

Der er penge at spare!

Udgifterne til en øjenlaseroperation er som sagt en engangsomkostning og du ved dermed hvor meget du skal forvente at betale for at slippe for de irriterende og røde øjne. En øjenlaseroperation koster typisk mellem 15.000-30.000 kr., alt afhængig af hvilken klinik du vælger, og hvilken tilstand dine øjne er i.  Hvis du sammenligner de 15.000 kr. med dine faste udgifter til kontaktlinser, så kan du med en nuværende månedlig udgift på 100 kr., have tjent operationen ind efter bare 13 år. For de mange mennesker der månedligt bruger 200-400 kroner om måneden på linser, kan det altså sagtens betale sig. Til gengæld kan de ikke betale sig, at leve med sine irriterede øjne!

Published in Virksomheder

Comments are closed.