Skip to content →

Få professionel hjælp til dine sprogegenskaber

Skilt med udenlandsk sprog

Har du brug for, at forbedre dine sprogkundskaber? Så kan løsningen være, at tage afsted på en sprogrejse og udvikle dit sprog, og samtidig få en kæmpe oplevelse.

Uanset alder, er der masser af muligheder for at udvikle sine sprogegenskaber.
EuroStudy International tilbyder nemlig sprogrejser tilpasset forskellige aldersgrupper.

50+ sprogrejser

50+ sprogrejserne er en sprogrejse af 2 ugers varighed, og de er som regel placeret uden for højsæsonerne. I denne aldersgruppe er det måske ikke fordi, der er det helt store behov for, at forbedre sine sprogegenskaber, men der kan alligevel være gode grunde til, at tage afsted. Du kommer til at lære en masse mennesker at kende, og med 50+ rejserne, medfølger der en masse kulturelle oplevelser.

Sprogrejser for voksne

Der findes et utal af forskellige kombinationer, hvis man ønsker, at tage på en sprogrejse som voksen. Faktisk er der så mange muligheder, at det er umuligt, at gengive det hele kort, så jeg anbefaler, at man selv går ind og læser om de forskellige muligheder.
Nøglesætningen er egentlig, at det er rigtig mange forskellige muligheder, så hvis man sidder med et indtryk af, at en sprogrejse automatisk betyder indlogering hos en lokal familie med undervisning hele dagen, så tager man fejl.

Sprogrejser for unge

EuroStudy har lavet et særligt modul for 16-20 årige, som gerne vil på sprogrejse.
I denne alder er der meget fokus på det sociale, fordi det passer til de flestes ønsker. Samtidig forsøger EuroStudy, at optimere indlæringen ved, at sørge for at man ikke kan rejse i en dansk gruppe. Det vil sige at man bliver tvunget til, at snakke det lokale sprog sammen med de andre internationale studerende. Sprogrejserne i denne alderskategori foregår i sommerferierne, fordi de fleste har studier at passe. Til gengæld bestemmer man selv varigheden af sprogrejsen, som kan være i intervallet 2-4 uger.

Erhvervskurser

Som noget helt specielt kan man komme på erhvervskursus. Det vil sige, at hvis man som dansk virksomhed, bryder den danske grænse og vil begynde at sælge i udlandet, kan det være en god idé, at sende medarbejderne afsted på et erhvervskursus i engelsk, så de får trænet deres engelskkundskaber. Der findes flere forskellige former for erhvervskursus, men det er muligt som virksomhed, at bestille et lukket gruppekursus, hvor indholdet af kurset, kan tilpasses specielt til virksomhedens behov. Det kan være rigtig smart i situationer, hvor der er en masse fagtermer, som man gerne vil have, at medarbejderne sættes ind i.

Er du i tvivl om du er for gammel til, at tage på sprogrejse, så er svaret nej, du skal bare slippe bremsen, og finde en rejse tilpasset til dit behov.

Published in Privat Virksomheder

Comments are closed.