Skip to content →

Et solcelleanlæg er den rigtige løsning!

Som overskriften siger, så er et solcelleanlæg den helt rigtige løsning. Du har både som virksomhed eller privat mulighed for at spare penge på dit energiforbrug mens du gør noget godt for miljøet.

Vil du læse mere eller finde gode tilbud på solceller så klik og læse mere her: solceller pris.

Regeringen førsøger at gøre det attraktivt for alle parter at investere i solceller. I Danmark er vi forekæmpere for grøn energi. Vi ønsker at passe på kloden. Til efteråret bliver COP 20(Climate Change Policy and Practice) afholdt i Peru. Alt tyder på at de danske politikere endnu engang vil troppe og med gode argumenter i baggagen, for at kæmpe for at alle verdens lande samarbejder om grøn energi.

Hvilke tiltag fra regeringens side hjælper borgerne når de køber solceller?

Regeringen har lavet nogle tiltag som gør det nemmere og billigere, at tage en beslutning om at investere i et solcelleanlæg.

Starter vi med det skattemæssige tiltag, så har private boligejere mulighed for at vælge mellem tre ordninger. Det er henholdsvis den skematiske, regnskabsmæssige og indskolingsordningen.

Den skematiske ordning er den mest simple.  Det er den nemmeste at anvende. Du skal bare beregne din bruttoindkomst af salg af el til el nettet. Herudover får boligejeren et bundfradrag på omkring 7.000 kr. Det næste er, at 60% skal indtægtsføres som en del af den personlige indkomst. Du bør ikke betale AM-bidrag af beløbet. Til slut kan dine rente udgifter fratrækkes din kapitalindkomst.  Med denne metode kan du også fratrække håndværkerbidraget.  Du kan altså fratrække 15.000 kr. for både dig og din hustru, det er altså 30.000 kr per. person.

Den regnskabsmæssige metode er den næst mest simpel metode. Ved denne metode skal du blog opgøre overproduktionen af el som indtægt og dernæst trække omkostningerne fra. I denne sammenhænge antager man, at anlægget bliver brugt erhvervsmæssigt. Det skal derfor beskattes som var det blevet brugt til erhverv. I denne ordning er det ikke tilladt at modtage tilskud eller det vil sige håndværkerfradrag.

Virksomhedordningen er en gren af regnskabsordingen. den passer bedst til di folk der betaler topskat. Det betyder også at der en en stor gevinst at hente. du har desværre her heller ikke mulighed for at på tilskud i form af håndværkerfradraget.

Det er en jungle man bevæger sig ud i når man vil investere i et solcelleanlæg. Vi håber at du finder de indformationer du har brug for, det er ihvertfald en god ide at undersøge emnet godt inden du investerer.

 

 

Published in Virksomheder

Comments are closed.