Skip to content →

Find en løsning på din rejseforsikring!

Går du med tanken om en rejse uden for Europa? Så kunne det måske være på tide, at du tog et kig på nogle af de mange forskellige typer private rejse og sygeforsikringer der findes. Du er nemlig ikke dækket af hverken det gule eller det blå sygesikringskort, når du kommer til skade udenfor EU’s grænser. Så få styr på dine forsikringer, inden afrejsen. Det kan ende med at koste dig hele din ferie, hvis ikke du er dækket ordenligt ind.

rejse forsikring

Det kan være meget svært, at holde styr på de mange forskellige sygeforsikringer. Hvem dækker den, hvornår er du dækket, og hvad nu hvis du rejser over en længere periode eller udover EU’s grænser? Det kan være meget rart, at få det hele på plads inden du påbegynder en længervarende rejse eller ferie til udlandet. Hvis du ikke er sikret korrekt, så kan det hurtigt gå hen og blive meget dyrt. Du kan ende med, at skulle bruge flere tusinde af kroner på en meget simpelt behandling eller skade. Mange hospitaler og skadestuer, er også kendt for at bruge unødig behandlingsmetoder på turrister for, at tjene ekstra penge. Det samme gælder, hvis de ved, at du har en rejseforsikring, men så er du idemindste dækket af din forsikring.

Rejseforsikringerne er meget forskellige. Det samme gælder for de mange private. Nogen private forsikringsselskaber dækker skader, som andre måske ikke vil dække. Andre, har specialiseret sig i bestemte forsikrings områder, og tilbyder forsikringer til ekstrem sports udøver, som rejser meget i udlandet.  Her er et par eksempler på nogle af de mange forskellige private tillægsforsikringer du kan vælge at købe:

  • Afbestillingforsikring
  • Ungdomforsikring
  • Rejseforsikring
  • Seniorforsikring
  • Ski forsikring

Når skaden er sket, skal du oftest bagefter udfylde en skadeandmeldeles. Husk derfor at gemme alle dine regninger, og bilag for behandlingen. Det kan betyder meget for hvor godt du er stillet i en forsikringssag, og det gælder ikke kun ved rejseforsikringer. Jo bedre du kan bevise din sag, desto bedre er du stillet. Det vil være ærgerligt, at miste penge på grund af mangel på dokumentation.

Hvis du vil lære mere om de forskellige forsikringsformer, så tag en søgning på nettet, og se forskellen på gul, blå og de private rejseforsikringer. Det er meget vigtigt, at du får styr på dine forsikringer inden afrejse. Det vil være ærgerligt, at få ødelagt sin ferie på grund af høje sagsomkostninger.

Published in Privat

Comments are closed.