Skip to content →

Vejen til drømmebilen

Når sommeren viser sig fra sin gode side, er vi flere, der drømmer om at køre ud på vejene med kalechen nede. Til gengæld kan det godt blive en kold affære i vintermånederne. Med sæsonleasing opnår du drømmebilen i sommermånederne såvel som i vintermånederne.

De seneste år er flexleasing blevet mere og mere populært, og det er der ikke noget at sige til. Med flexleasing er der helt andre muligheder, når den nye bil skal anskaffes. Flexleasing gør det muligt, at registreringsafgiften betales for en bestemt periode frem for hele afgiften på én gang.

En leasingperiode løber oftest over 12 måneder og kan forlænges efter behov. Der betales en førstegangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Når bilen skal afhændes igen, kan den sælges på lige fod med andre biler i EU, da den er afgiftsfri.

Sådan foregår sæsonleasing

Det kan være svært at finde rundt i de mange former for leasing, men kort fortalt er sæsonleasing en type for flexleasing, hvor leasingperioden består af aktive og passive måneder. Ligesom ved flexleasing betaler du ved sæsonleasing afgiften pr. måned og ikke på én gang, som du gør ved kontantkøb.

Med sæsonleasing bestemmer du selv hvilke måneder i leasingperioden, du vil have plader på bilen. Dermed betaler du kun registreringsafgift for de måneder, hvor du bruger bilen. Som udgangspunkt vil betalingen forløbe henover hele leasingperioden, dog skal du kun betale registreringsafgift for de måneder, bilen er aktiv.

Sæsonleasing er især relevant for sæsonprægede biler såsom fx cabrioleter eller sportsvogne om sommeren og firehjulstrækkere om vinteren.

Du bestemmer selv

Sæsonleasing giver helt nye muligheder for at opnå drømmebilen henholdsvis om sommeren og om vinteren. Som et eksempel kan du lease en Porsche med 6 aktive måneder henover sommeren, og derefter 6 passive måneder henover vinteren.

Der er flere, der vælger at lease to biler på sæsonleasing. På den måde kan du have en Porsche henover sommeren og for eksempel en Land Rover henover vinteren.

Sæsonleasing giver dig desuden de samme fordele som ved flexleasing:

  • Lavere nedskrivning på afgiftsfri bil
  • Laver kapitalbinding
  • Lavere risiko ved gensalg

Lyder sæsonleasing som noget for dig, eller ønsker du at høre mere, kan du læse mere på Nellemann Leasings hjemmeside. Du har også mulighed for at få gratis vejledning omkring, hvilken leasingform der passer bedst til dit behov.

Published in Virksomheder

Comments are closed.