Skip to content →

3 inspirerende idéer til din virksomheds nye gulvdesign

Gulv

Står du og skal have lagt nyt gulv i din virksomhed? Og kan du ikke helt beslutte dig for, hvad du skal vælge i junglen af gulvdesigns? Her får du 3 inspirerende idéer, der måske kan hjælpe dig og din virksomhed frem til den rette løsning.

1. Flydemørtel

Med flydemørtel får du et cementlag, der både kan anvendes som undergulv men også det færdige gulv. Gulvet får et råt New Yorker look, der gør rummet mere moderne og sofistikeret.

Det industrielle New Yorker look er populært i mange forskellige sammenhænge. Man ser denne type gulvdesign i mange private hjem, og man finder det ligeledes i butikker og på kontorer. Det er en gulvtype, der simpelthen passer ind i mange forskellige miljøer.

Vil du vide mere om flydemørtel som undergulv eller færdigt gulv, kan du læse om det hos Uniplan Danmark A/S. Uniplan Danmark A/S er specialister i undergulve på større byggerier, og de gør sig blandt andet i gulve af flydemørtel.

2. Trægulv

Hører du til den gruppe, der er mere til trægulve, er der også mange gode løsninger. Der findes forskellige typer trægulv, og derfor kan det være en god idé at gøre op med sig selv, hvilken type der passer til netop dig og dit behov.

Af trægulve kan nævnes parketgulv og plankegulv. Parketgulv består af tre små træstave, der ligger ved siden af hinanden. Man kan finde parketgulv i mange forskellige træsorter, så der er til enhver smag.

Plankegulv består kun af en enkelt større stav – en planke. Det findes ligeledes i mange forskellige træsorter, så du kan vælge det, der falder i netop din smag. Plankegulvet giver et mere rustikt look, mens parket fremstår mere moderne og minimalistisk.

3. Naturstensgulv

En tredje type gulv, du kan overveje til din virksomhed, er gulve af natursten. Det kan for eksempel være gulve af marmor, granit eller skifer.

Marmor er en meget farverig natursten. Anvender du dette materiale til dit nye gulv, har du derfor uendelige muligheder rent visuelt. Også marmor kan anvendes i mange forskellige sammenhænge – uanset om det er til badeværelser eller store lobbyer.

Skifer kan anvendes både indendørs og udendørs. Vælger du skifer til udendørs brug, er det ofte hård skifer, der anvendes, mens den bløde bruges indenfor. Denne natursten giver et råt og naturligt look, der kan være med til at skabe en hyggelig og varm stemning.

Granitgulve giver et moderne og elegant look, der er velegnet til alt fra badeværelser til kontorer. Det kan anvendes både indendørs og udendørs, og det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til granit.

Published in Virksomheder

Comments are closed.